Over mij

Ik ben Demi, 23 jaar en woon in het zuiden van het land. Studeren doe ik in Nijmegen, namelijk Voeding & Diëtetiek. Ik zit momenteel in het 4e jaar van mijn studie, nog één jaar en ik kan mezelf diëtist noemen! Al vaker heb ik met het idee gelopen om een blog te beginnen, maar in december 2015 heb ik dan eindelijk de knoop doorgehakt.
De naam zegt al een beetje waar ik naartoe wil gaan met deze blog: “Blogster to go”. Leuke artikelen die je gemakkelijk en snel kunt lezen. Deze artikelen zullen voornamelijk gaan over voeding, daarnaast zul je ook regelmatig recepten voorbij zien komen. Verder vind ik het ook leuk om artikelen te schrijven over andere onderwerpen, zoals muziek, fotografie en lifestyle.

•  Camera: Nikon D5300
•  Lenzen: Nikon AF-S DX Nikkor 18-55 mm f/3,5-5,6 G VRII en Nikon AF-S 50mm f/1.8G
•  Bewerkingsprogramma’s: Adobe Photoshop Lightroom 6.0

 

Disclaimer

Alle foto’s en teksten op blogstertogo.nl zijn door mij gemaakt, mits anders aangegeven. Je mag mijn tekst en foto’s niet gebruiken zonder toestemming van mij.

 

Logo en overige afbeelding

Indien ik foto’s gebruik die ik niet zelf heb gemaakt gebruik ik foto’s van zogenaamde stock website (bijv. Unsplash en Barn Images).
Voor het logo heb ik gebruik gemaakt van Freepik; Logo vector created by Freepik